VÄLKOMMEN TILL MIN PERSONLIGA BLOGG!

Efter många förfrågningar och långa övertalningar så beslutade jag mig till slut för att tacka “ja” att öppna upp fönstret in i mitt liv. 

Det är såklart med blandade känslor och vacklande steg, för även jag kan ibland känna mig som Bambi på hal is (ursäkta liknelsen..!) 

Så här på min blogg kommer det bli väldigt mycket högt och lågt, glädje och sorger, livet som ensamstående pappa till Amadeus, Presley och Jackson, singelliv med flärdfulla nätter och dagar av härdsmälta, ytligt och innerligt, tankar och känslor, samt tro och tvivel. 

Är väl medveten om att de flesta i Skandinavien har en åsikt om mig efter alla mina år i offentligheten som orsakat en kaskad av löpsedlar, rubriker och artiklar. Åsa Mattsson, journalist på Aftonbladet, skrev i en stor porträttintervju om mig för några år sen följande; 


“Runar är för mycket. Ögonen är för klara.  

Håret är för blond. Han är alltid solbränd. Han ler mer än någon annan.  

Han ser ut som en levande överdrift, en sagoprins som små flickor ritar,  

han glänser som en tupp med väldigt långa fjädrar.” 


Så från att i pressen framställts som en “badboy” i åratal, så hoppas jag du kommer lära känna mig och skapa dig en egen bild av mig och hur jag faktisk tänker, tycker och är.  

När jag är ute och föreläser så är det alltid massa människor som kommer fram till mig och säger; “Förlåt mig för att jag haft en så felaktig bild av dig i åratal. Men du är ju inte alls så som pressen framställt dig..!” 😀  

2-4 gånger i veckan kommer jag blogga, kommentera, dementera, annonsera och informera om det som händer i mitt liv och i min omedelbara omgivning. Olika nyheter kommer jag även släppa här på bloggen tillsammans med bakgrundsinfo och exklusiva erbjudande till er läsare och följare! 

Under sommaren och hösten kommer jag släppa en rad nyheter kring mina kommande boklanseringar, föreläsningar, turnéer, TV-dokumentär, filmen om mitt liv (baserad på min biografi “Gud gav oss tio bud – jag har brutit nio av dem”), debatter och kyrkliga framträdanden. 

Du är även välkommen att följa mig på Instagram @runarsogaard där jag kör daglig inspiration till mina följare där. 

På Facebook hittar du mig som Runar Sögaard (Runar Sogaard Official) 

Och allt kommer byggas ut ifrån min officiella hemsida www.runarsogaard.se 

Så nu kör vi!  

Välkommen in i min värld!  

Kram 

Runar       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *